• 0312-2021

کاربرد فناوری بریکت سازی جامد سرد

بریکت های جامد سرد ساخته شده توسط دستگاه بریکت سازی با فشار بالا با استفاده از لجن، خاکستر حذف گرد و غبار و مقیاس آهن تولید شده توسط فولادسازی به عنوان مواد خام، افزودن آهک و استفاده از چسب آلی به عنوان چسب.

• 1911-2021

یون مواد غلتکی ماشین بریکت

برای تجهیزات بریکت کردن، پوست غلتکی یکی از بخش های کلیدی است و نقش مهمی در عملکرد تجهیزات ایفا می کند. طول عمر پوسته غلتکی تعیین کننده زمان سرویس دستگاه بریکت است و پوسته غلتکی نیز جزء آسیب پذیر دستگاه بریکت است. بنابراین، قبل از خرید، مهم است که پوست غلتکی دستگاه بریکت را به دقت بررسی کنید، که نه تنها می تواند از کیفیت تجهیزات بریکت اطمینان حاصل کند، بلکه هزینه تجهیزات را کاهش داده و مزایای اقتصادی را نیز بهبود می بخشد.

• 1211-2021

زمینه کاربرد ماشین بریکت لجن

استحکام فشاری انواع مختلف بریکت لجن خشک شده نیز تفاوت های آشکاری با نسبت های مختلف اضافه دارد. این محصول به طور کلی برای تصفیه لجن معادن، لجن فاضلاب و لجن پزشکی استفاده می شود. دلیل اصلی این است که ترکیب متفاوت لجن به خودی خود باعث اختلاف انسجام آن نیز می شود که عموماً در تفاوت محتوای آب، ماده معدنی و جزء خود را نشان می دهد. اجزای آلی در لجن فاضلاب پزشکی عمدتاً عبارتند از: پروتئین، قند، لیپید و تعداد زیادی باکتری و انگل تولید مثلی و غیره. برخی از ترکیبات آلی فیبری از جمله لجن فاضلاب آبجوسازی دارای محتوای بالایی از ترکیبات آلی فیبری است. تحقیق در مورد تهیه بریکت زیست توده در دانشگاه Tsinghua نشان داد که برای زیست توده فیبری طولانی، زیست توده شبکه ای را در فرآیند تشکیل بریکت تشکیل می دهد. در یک محدوده مشخص، با افزایش غربالگری، طول الیاف افزایش می‌یابد، پیوند عرضی بین زیست توده افزایش می‌یابد و سرعت تشکیل آن افزایش می‌یابد. با این حال، برای زیست توده دانه ای، اساساً هیچ پیوند عرضی بین زیست توده وجود ندارد و ایجاد یک اتصال شبکه ای دشوار است.

• 0511-2021

دستگاه بریکت پودر سنگ معدن

دستگاه بریکت پودر سنگ معدن دستگاه بریکت پودر سنگ معدن به طور عمده انواع پودر آهن، پودر سنگ، مقیاس آهن، سرباره فولاد، نسوز و غیره را پرس می کند. تمام مواد با پودر برای پخت نیاز به دستگاه بریکت پودر سنگ معدن دارند. دستگاه بریکت پودر سنگ معدن تولید شده توسط شرکت کایژنگ از نظر کیفیت، چند منظوره و با شدت فشار بالا قابل اعتماد است که برای شرکت های بزرگ، متوسط ​​و کوچک با خطوط تولید در مقیاس ثابت مناسب است. برای گازسازی صنعتی، نوع دیگ بخار، فوکوس نوع پرس سرد، بریکت احتراق، بریکت مدنی، متالورژی مدنی، دیرگداز، دارو و مواد دیگر مناسب است. پس از سالها استفاده صنعتی و بهبود، در مقایسه با سایر محصولات مشابه، دستگاه بریکت پودر سنگ معدن دارای مزایای آشکاری از جمله سرعت بالای شکل دهی توپ، مصرف برق کم، ساختار فشرده،

• 2910-2021

چگونه ماشین بریکت ارزش بیشتری ایجاد می کند

هنگامی که ما تجهیزات بریکت را خریداری می کنیم، نه تنها باید کیفیت خود دستگاه بریکت را در نظر بگیریم، بلکه هزینه های تمام شده در فرآیند تولید مانند هزینه نیروی کار، هزینه سایت، هزینه برق، استفاده از چسب و سایر هزینه ها را نیز در نظر بگیریم. بیشتر آنها شارژ برق هستند، زیرا تجهیزات توسط موتور به کار هدایت می شوند. بنابراین مشتریان توجه زیادی به پارامترهایی مانند مدل موتور، توان و مصرف برق دارند.

• 2710-2021

زمینه کاربرد دستگاه بریکت فشار بالا

دستگاه بریکت پرفشار تولید شده توسط Luoyang Kaizheng عمدتاً برای ساختن بریکت های پودر سنگ فلز غیر آهنی و آهنی به سرعت استفاده می شود و مستقیماً برای ذوب وارد کوره می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. تمام مواد زائد یا مواد کمکی در صنعت متالورژی باید روی کوره گذاشته شود که باید توسط دستگاه بریکت تکمیل شود. به عنوان مثال خاکستر حذف گرد و غبار، گل استخر، رسوب اکسید، سرباره فولاد، پودر کنسانتره آهن، پودر خاکستر آلومینیوم، پودر سنگ معدن منگنز سیلیکون و غیره. پودرهای مختلف (مانند منیزیم، بوکسیت، دولومیت، پودر آهن و غیره) را می توان با فشار اجباری و پردازش دقیق مارپیچی به شکل بیلت های کروی با چگالی بالا ساخت که به طور گسترده در صنایع متالورژی، صنایع شیمیایی، زغال سنگ و صنایع نسوز استفاده می شود. .

• 2210-2021

نحوه قضاوت در مورد عملکرد دستگاه بریکت سازی

کیفیت دستگاه بریکت زنی میزان توپ و قدرت بریکت های فشرده شده توسط دستگاه را تعیین می کند که تمرکز تعداد زیادی از کاربران است. سه استاندارد برای قضاوت در مورد عملکرد کلی دستگاه بریکت وجود دارد که عبارتند از: فشار بریکت، استحکام بریکت و سختی بریکت.

• 0309-2021

چگونه می توان سرعت شکل دهی توپ را در بریکتینگ بهبود بخشید

کیفیت بریکت یک عامل کلیدی برای سرعت تشکیل توپ است. وقتی صحبت از نرخ توپ بریکت می شود، بسیاری از مشتریان بدون شک بسیار نگران هستند. در تولید دستگاه بریکت، سرعت بریکت کردن خیلی سریع یا خیلی آهسته نمی تواند الزامات قالب گیری را برآورده کند، که مستقیماً بر سرعت توپ دستگاه بریکت تأثیر می گذارد، بنابراین چگونه باید این مشکل را حل کنیم؟

• 2708-2021

غلتک پرس

از دهه 1980 ، با عمیق تر شدن تحقیقات مکانیزم خرد کردن مواد و روشهای تحلیلی ، دو روش خرد کردن ، مانند خرد کردن ضربه ای و آسیاب پرس ، در خرد کردن نیروی مکانیکی ظاهر شد ، و تجهیزات جدید سنگ زنی جدید تولید شده به سرعت در حال توسعه است.

• 2008-2021

ضرورت توسعه فناوری بریکت سازی

قرن بیست و یکم عصر ساختارهای انرژی متنوع است. موقعیت غالب زغال سنگ در ساختار مصرف انرژی تغییر نخواهد کرد و تخمین زده می شود که تقاضا برای زغال سنگ در 20 یا 30 سال آینده افزایش یابد. با توجه به مقدار زیادی زغال سنگ پودر شده تولید شده توسط استخراج مکانیزه زغال سنگ، توسعه فناوری بریکت ضروری است.

آخرین قیمت را دریافت می کنید؟ ما در اسرع وقت (ظرف 12 ساعت) پاسخ خواهیم داد

سیاست حفظ حریم خصوصی