• 0104-2022

توسعه سیستم پارامتریک CAD سه بعدی برای اختلاط تجهیزات

تجهیزات اختلاط به طور گسترده ای در مهندسی مواد غذایی، مهندسی شیمی، مهندسی بیولوژیکی و سایر صنایع استفاده می شود. آنها تأثیر مهمی بر اثر فرآیند و کیفیت محصول دارند. همراه با تکنولوژی تولید به تدریج کامل و بالغ، پارامترهای تکنولوژیکی تجهیزات اختلاط، ساختار و پایداری، به ویژه در شرایط عملیاتی فرآیند تحت شرایط همان ظرفیت تنها متفاوت است، این نوع دستگاه اغلب فقط تفاوت اندازه شکل، حجم است. ، قدرت، اندازه، تعداد ساختار مونتاژ تجهیزات، قطعات یدکی و انواع اساسا یکسان است. این شرایط لازم را برای استانداردسازی، استانداردسازی و طراحی مدولار تجهیزات اختلاط فراهم می کند. این مقاله به طور خلاصه توسعه سیستم CAD پارامتریک سه بعدی را برای اختلاط تجهیزات معرفی می کند.

• 1103-2022

تولید HBI

• 2502-2022

انواع تجهیزات اختلاط با ویسکوزیته بالا

اختلاط سیالات بسیار ویسکوز یک عملیات واحد رایج در صنعت است و بسیاری از بخش‌های صنعتی با عملیات اختلاط یا ورز دادن سیالات بسیار ویسکوز مانند لاستیک، نفت، پلاستیک، پوشش‌ها، جوهر و الیاف مصنوعی، لوازم آرایشی، دارویی، مواد غذایی، کاغذ مواجه می‌شوند. و صنایع سیمان

• 1802-2022

سنگ معدن ریز منگنز به روش بریکت تصفیه می شود

سنگ معدن پودر منگنز به طور کلی به کنسانتره های دانه ریز به دست آمده از غنی سازی و مواد ریزدانه حاوی منگنز مانند دوده و خاکستر به دست آمده از ذوب فروآلیاژهای منگنز در کوره های بلند و کوره های الکتریکی اشاره دارد. روش بریکت یکی از روش های انباشتگی سنگ پودر منگنز است.

• 1801-2022

کاربرد DRI در فولادسازی

کمبود قراضه در فولادسازی در سراسر جهان وجود دارد. با توجه به خودکفایی اندک قراضه داخلی در چین و کیفیت ناپایدار قراضه موجود، یافتن جایگزینی برای قراضه ضروری است.

• 0701-2022

فرآیند کوره اجاق دوار کاهش مستقیم زغال سنگ (1)

فناوری کوره های روتاری کوره (RHF) در سال 1978 توسط شرکت بین المللی فلز وابسته به گروه INCO کانادا به منظور تصفیه و استفاده از ضایعات متالورژی در ایالات متحده توسعه و ساخته شد. این نه تنها می تواند برای تصفیه گرد و غبار تولید شده توسط کارخانه های متالورژی و سایر ضایعات حاوی آهن، کروم، و روی استفاده شود، بلکه برای کاهش سنگ آهن نیز استفاده می شود.

• 3112-2021

عملکرد و ساختار اصلی دستگاه بریکت پودری

دستگاه بریکت پودر سنگ معدن را می توان برای فشار دادن زغال سنگ پودر شده، پودر آهن، زغال سنگ کک، پودر آلومینیوم، براده های آهن، مقیاس آهن، پودر کربن، پودر کربن، سرباره، گچ، باطله، لجن، کائولن، کربن فعال، پودر کک، و سایر پودرها، مواد پودری، مواد زائد و پسماندها. این به طور گسترده ای در صنایع نسوز، نیروگاه، متالورژی، صنایع شیمیایی، انرژی، حمل و نقل، گرمایش و سایر صنایع استفاده می شود. صرفه جویی در انرژی، سازگار با محیط زیست، مناسب برای حمل و نقل، بهبود میزان استفاده از مواد زائد و مزایای اقتصادی و اجتماعی خوبی دارد.

• 2412-2021

فرآیند بریکت سازی سرد - جامد

در حال حاضر روش اصلی برای تصفیه لجن فولادسازی در شرکت های متالورژی بریکتینگ سرد جامد شده است.

• 1712-2021

فناوری بریکت سازی پودر سنگ معدنی متالورژی

بریکت پودر سنگ متالورژیکی نوع جدیدی از شارژ کوره ای است که در سال های اخیر معرفی شده است. به دلیل حفاظت از محیط زیست و ویژگی های صرفه جویی در انرژی در فرآیند تولید و استفاده، به طور گسترده در شرکت های آهن و فولاد و فروآلیاژ به جای سنگ معدن کلوخه برای ذوب استفاده می شود. تهیه گلوله‌های متالورژیکی بخش مهمی از فرآیند متالورژی است که نه تنها می‌تواند خواص فیزیکی و شیمیایی متالورژیکی مواد را بهبود بخشد، بلکه استفاده از منابع زباله‌های جامد صنعتی و یک روش مهم اقتصاد دورانی را نیز تحقق بخشد. بنابراین، فناوری گندله سازی راه مهمی برای تحقق صرفه جویی در انرژی، حفاظت از محیط زیست و استفاده از منابع ضایعاتی است. گلوله های فشرده سرد تهیه شده توسط این فناوری نیز به عنوان بار برای کوره بلند استفاده می شود.

• 1012-2021

فناوری اصلی ماشین بریکت فشار بالا

برای اینکه کوره برقی احیای فروآلیاژ بزرگ و متوسط ​​کارایی بهتری داشته باشد، لازم است که بار قطعه بندی مناسبی داشته باشد و از نفوذپذیری هوا اطمینان حاصل شود. در حال حاضر، عرضه بارهای توده ای با کیفیت بالا که می توان مستقیماً در کوره استفاده کرد، به طور فزاینده ای محدود می شود. به منظور سازگاری با این وضعیت، برخی از تولیدکنندگان از فناوری‌های مختلف کلوخه‌سازی استفاده می‌کنند و از سنگ معدن و کنسانتره ریز برای به دست آوردن شاخص‌های ذوب بهتر استفاده می‌کنند. در میان آنها، فناوری گندله سازی ماشین بریکت فشار بالا به دلیل فرآیند ساده، صرفه جویی در مصرف سوخت، قابلیت کاربرد در سنگ معدن ریز و تنوع گسترده، به یک جهت توسعه جدید فناوری گندله سازی فروآلیاژ تبدیل شده است.

آخرین قیمت را دریافت می کنید؟ ما در اسرع وقت (ظرف 12 ساعت) پاسخ خواهیم داد

سیاست حفظ حریم خصوصی